Fustraamaan yhdessä

FUSTRA TEAM® JA DUO

 

Fustra Team® ja Duo

Fustra Team® ja Duo

Pienryhmä- ja pariharjoittelu

Vaikka Fustra on henkilökohtainen harjoittelumuoto, se sopii erinomaisesti myös pari- ja pienryhmäharjoitteluun. Obbi-valmentaja voi ohjata sinut sopivan fustraajan pariksi, tai voit treenata puolison, työkaverin tai muun läheisesi kanssa.

Fustra Team® -pienryhmät kootaan samalla periaatteella. Obbi-valmentaja etsii sinulle sopivan ryhmän, tai voit harjoitella tutulla porukalla, kuten perheenjäsenten tai vaikkapa urheilujoukkueen kavereiden kanssa.

Pienryhmäharjoittelussakin säilyy Fustran yksilöllinen ote. Yhden valmentajan ryhmäkoko on rajoitettu 3–5 henkeen, ja suurempia ryhmiä ohjaa useampi valmentaja.

Kysy lisätietoja pari- ja pienryhmäharjoittelusta Obbin valmentajilta tai tutustu heti Fustra-harjoittelupaketteihin.

 

 

 

OTA YHTEYTTÄ

Elämäsi voi muuttua yhdellä puhelinsoitolla! Aloita kuntoremontti ja ota yhteyttä Obbin kannustaviin valmentajiin. Hyvinvointisi alkaa tästä!

Sotkamo
Antti Hartikainen

Puh: +358 40 747 6827
Email: antti.hartikainen@obbi.fi

Kajaani
Mikko Kervinen

Puh: +358 50 531 0186
Email: mikko.kervinen@obbi.fi

It's about lifestyle!

Haluatko tuntea olosi terveemmäksi ja saada elämääsi uutta virtaa?

Obbi Oy on vuonna 2013 perustettu hyvinvointiyritys, joka tarjoaa Fustra-valmennuksia yksityishenkilöille ja yritysasiakkaille Fustran synnyinseuduilla Kajaanissa ja Vuokatissa.

Kumppani, joka kannustaa sinut vaikka läpi harmaan kiven!

Obbi-valmentajien rehti ja sisukas asenne auttaa sinua muuttamaan elämäntapojasi pysyvästi. Innostamme sinut liikkumaan, syömään terveellisemmin ja pitämään parempaa huolta itsestäsi. Pian jaksat arjessa enemmän, kestät työn rasitukset paremmin ja saat elämääsi uutta virtaa!

Kannustavassa ilmapiirissä syntyy parempia tuloksia!