Fustraa kotona

KOTIFUSTRA

 

KotiFustra

Myös kotona voi fustrata

Aina ei ole aikaa lähteä Fustra-salille tai haluat muista syistä harjoitella mieluummin oman kotisi rauhassa. Onneksi Obbin valmentajat tekevät myös kotikäyntejä!

KotiFustra® sopii jokaiselle eikä ennakko-osaamista, välineitä tai erityisiä tiloja tarvita. KotiFustran® Kunto-paketti voidaan toteuttaa yksilö-, pari- tai pienryhmäharjoitteluna. Valmentaja treenaa sinua juuri siellä missä haluat!

Miten aloitan KotiFustran®?

KotiFustra® aloitetaan näytetunnilla (40 €), jonka jälkeen valitset yhdessä ohjaajasi kanssa 30, 40, 50 tai 100 tunnin Fustra-tuotepaketin. Voit keskittyä esimerkiksi kehonhallintaan, niska-hartiaseudun vahvistamiseen tai rasvanpolttoon.

Voit myös valita, mikä osa harjoituksissa tehdään omatoimisesti ja mikä Fustra-valmentajan ohjauksessa. KotiFustran® 50 ja 100 tunnin paketeissa kaikki harjoitukset tehdään valmentajan tarkkojen silmien alla.

Lue lisää KotiFustra®-harjoittelusta tai kysy lisätietoja Obbin valmentajilta!

 

 

OTA YHTEYTTÄ

Elämäsi voi muuttua yhdellä puhelinsoitolla! Aloita kuntoremontti ja ota yhteyttä Obbin kannustaviin valmentajiin. Hyvinvointisi alkaa tästä!

Sotkamo
Antti Hartikainen

Puh: +358 40 747 6827
Email: antti.hartikainen@obbi.fi

Kajaani
Mikko Kervinen

Puh: +358 50 531 0186
Email: mikko.kervinen@obbi.fi

It's about lifestyle!

Haluatko tuntea olosi terveemmäksi ja saada elämääsi uutta virtaa?

Obbi Oy on vuonna 2013 perustettu hyvinvointiyritys, joka tarjoaa Fustra-valmennuksia yksityishenkilöille ja yritysasiakkaille Fustran synnyinseuduilla Kajaanissa ja Vuokatissa.

Kumppani, joka kannustaa sinut vaikka läpi harmaan kiven!

Obbi-valmentajien rehti ja sisukas asenne auttaa sinua muuttamaan elämäntapojasi pysyvästi. Innostamme sinut liikkumaan, syömään terveellisemmin ja pitämään parempaa huolta itsestäsi. Pian jaksat arjessa enemmän, kestät työn rasitukset paremmin ja saat elämääsi uutta virtaa!

Kannustavassa ilmapiirissä syntyy parempia tuloksia!