Fusion Functional Training =

FUSTRA

 

Mikä Fustra?

Fustra on toiminnallista yksilövalmennusta ja harjoitusmenetelmä, joka vahvistaa kehosi heikkouksia. Erityisesti Fustra kehittää keskivartalon ja selän lihaksia, mikä parantaa ryhtiä, tasapainottaa lihaksistoa ja vähentää esimerkiksi niska-hartiaseudun kipuja.

Fustra-harjoittelu aloitetaan sinun lähtötasosi mukaan, ja siksi tulokset näkyvät nopeasti arkielämässä. Oppaanasi matkalla terveellisempään elämään toimii kannustava Fustra-valmentaja. Meitä on Suomessa jo yli 300!

Fustran perusideana on parantaa kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia. Siksi oikeiden liikeratojen treenaukseen, dynaamiseen venyttelyyn sekä kunto- ja voimaharjoitteluun liitetään myös terveellinen ruokavalio.

FUSTRA TEHOAA!

  • vähentää selkärangan ja muiden nivelten rasitusta
  • korjaa virheasentoja
  • parantaa ryhtiä, lantion hallintaa ja lapatukea
  • helpottaa selän ja niska-hartiaseudun kipuja
  • vahvistaa keskivartalon lihaksia, erityisesti selkäpuolella
  • opettaa oikeanlaista hengitystekniikkaa
  • auttaa painonhallinnassa
  • parantaa ruokavaliota
  • kehittää kestävyyttä ja kehonhallintaa myös muissa liikunta- ja urheilulajeissa.

Fustra sai alkunsa Kainuusta!

Fustran kehitti kainuulainen Jarkko Kortelainen [linkki alasivulle: haastattelu], ja harjoittelumuoto on saavuttanut jo suuren suosion Suomessa ja Ruotsissa. Lisensioituja Fustra-kuntosaleja löytyy Suomesta yli 60 ja Kainuusta 2: Obbin toimipisteet Sotkamossa ja Kajaanissa. Yhteystiedot >>

Tutkitusti tehokas liikuntamuoto

Fustra valittiin vuoden liikuntatuotteeksi vuonna 2015. Fustran vaikutuksia on myös tutkittu tieteellisesti. Terveys- ja liikunta-alan tutkimuslaitos UKK-instituutti osoitti vuonna 2015, että jo 20 tunnin Fustra-harjoittelu vähentää niska-hartiaseudun kipuja ja lisää energisyyttä.

Miten aloitan Fustran?

Fustra aloitetaan näytetunnilla (35 €), jonka voit varata lähimmältä Fustra-salilta. Obbi-valmentaja kertoo näytetunnin aikana Fustra-harjoittelusta ja kartoittaa kehosi ongelmakohdat. Tunnin jälkeen jutellaan kokemuksistasi ja saat suosituksen harjoittelupaketista. [linkki: Fustra-ohjelmat] Sitten sovit seuraavat harjoituskerrat – ja hyvinvointisi voi alkaa!

Kenelle Fustra sopii?

Fustra-harjoittelussa sinä ja Obbi-valmentaja muodostatte tehokkaan työparin. Sinä valitset tavoitteen, ja me autamme sinua pääsemään siihen. Liikkeet tehdään sinun kehosi ehdoilla, ja siksi Fustra on kaikille turvallinen harjoittelumuoto. Fustra sopii jokaiselle iästä, sukupuolesta, terveydentilasta ja fyysisestä kunnosta riippumatta.

Lue FAQ tai ota yhteyttä Obbin valmentajiin!

Lue lisää: Lehti-artikkeleita Fustrasta

 

 

 

OTA YHTEYTTÄ

Elämäsi voi muuttua yhdellä puhelinsoitolla! Aloita kuntoremontti ja ota yhteyttä Obbin kannustaviin valmentajiin. Hyvinvointisi alkaa tästä!

Sotkamo
Antti Hartikainen

Puh: +358 40 747 6827
Email: antti.hartikainen@obbi.fi

Kajaani
Mikko Kervinen

Puh: +358 50 531 0186
Email: mikko.kervinen@obbi.fi

It's about lifestyle!

Haluatko tuntea olosi terveemmäksi ja saada elämääsi uutta virtaa?

Obbi Oy on vuonna 2013 perustettu hyvinvointiyritys, joka tarjoaa Fustra-valmennuksia yksityishenkilöille ja yritysasiakkaille Fustran synnyinseuduilla Kajaanissa ja Vuokatissa.

Kumppani, joka kannustaa sinut vaikka läpi harmaan kiven!

Obbi-valmentajien rehti ja sisukas asenne auttaa sinua muuttamaan elämäntapojasi pysyvästi. Innostamme sinut liikkumaan, syömään terveellisemmin ja pitämään parempaa huolta itsestäsi. Pian jaksat arjessa enemmän, kestät työn rasitukset paremmin ja saat elämääsi uutta virtaa!

Kannustavassa ilmapiirissä syntyy parempia tuloksia!