Mitä Fustra on?

Usein kysyttyä

 

FAQ

Usein kysyttyjä KYSYMYKSIÄ?

 

Miten pääsen kokeilemaan Fustraa?

V: Obbin Fustra-valmentajat tarjoavat näytetunteja Sotkamossa Lastaajantiellä ja Kajaanissa Balance Kuntokeskuksen tiloissa. Näytetunnin jälkeen valmentaja antaa sinulle suositukset jatkosta.


Kenelle Fustra sopii?

V: Fustra on turvallinen harjoittelumuoto kaikenikäisille ja -kokoisille ihmisille. Valmentaja suunnittelee harjoitusohjelman jokaiselle yksilöllisen terveystilanteen ja lähtötason mukaan.


Miten Fustra-tunnille pitää pukeutua?

V: Tavalliset sisäliikuntavaatteet riittävät, eikä esimerkiksi sisäkenkiä tarvita. Jos vaatteet ovat suhteellisen vartalonmyötäisiä, valmentajan on helpompi seurata esimerkiksi nivelten liikkuvuutta.


Onko Fustra kallis harrastus?

s faq
V: Hinnat ovat paikkakuntakohtaisia, mutta samaa luokkaa muiden henkilökohtaista valmennusta tarjoavien harrastusten kanssa. Obbi tarjoaa useita maksuvaihtoehtoja, ja myös erissä maksaminen onnistuu. Duo- ja pienryhmätunnin hinta on edullisempi kuin Single-tunnin hinta.


Vaatiiko fustraaminen ennakko-osaamista tai välineitä?

V: Ei vaadi. Harjoituksissa hyödynnetään kehon omaa painoa ja esimerkiksi Fustra-keppiä ja vaahtomuovista Fustra-palikkaa, jotka saat tunnilla valmentajaltasi.


Minkälainen koulutus Fustra-valmentajilla on?

V: Kaikki ovat hyvinvointialan asiantuntijoita, kuten liikunnanohjaajia, urheiluhierojia ja ammattivalmentajia, jotka ovat saaneet Fustra-valmentajakoulutuksen. Alaa valvoo kattojärjestö Fustra Finland.

 

 

OTA YHTEYTTÄ

Elämäsi voi muuttua yhdellä puhelinsoitolla! Aloita kuntoremontti ja ota yhteyttä Obbin kannustaviin valmentajiin. Hyvinvointisi alkaa tästä!

Sotkamo
Antti Hartikainen

Puh: +358 40 747 6827
Email: antti.hartikainen@obbi.fi

Kajaani
Mikko Kervinen

Puh: +358 50 531 0186
Email: mikko.kervinen@obbi.fi

It's about lifestyle!

Haluatko tuntea olosi terveemmäksi ja saada elämääsi uutta virtaa?

Obbi Oy on vuonna 2013 perustettu hyvinvointiyritys, joka tarjoaa Fustra-valmennuksia yksityishenkilöille ja yritysasiakkaille Fustran synnyinseuduilla Kajaanissa ja Vuokatissa.

Kumppani, joka kannustaa sinut vaikka läpi harmaan kiven!

Obbi-valmentajien rehti ja sisukas asenne auttaa sinua muuttamaan elämäntapojasi pysyvästi. Innostamme sinut liikkumaan, syömään terveellisemmin ja pitämään parempaa huolta itsestäsi. Pian jaksat arjessa enemmän, kestät työn rasitukset paremmin ja saat elämääsi uutta virtaa!

Kannustavassa ilmapiirissä syntyy parempia tuloksia!