Hyvinvointi alkaa

NÄYTETUNNISTA

 

Näytetunti

Hyvinvointisi alkaa näytetunnista

Varaa näytetunti viereisellä lomakkeella tai ota suoraan yhteyttä Obbin valmentajiin. Voit tulla näytetunnille yksin (Single), parin kanssa (Duo) tai 3–5 hengen ryhmänä.

Näytetunnille ei tarvitse valmistautua millään tavalla, vaan tavalliset sisäliikuntavaatteet riittävät. Ennakko-osaamista tai varusteita ei tarvita.

 

11

Mitä näytetunnilla tapahtuu?

Näytetunti pidetään aina mahdollisimman rauhallisessa ja yksityisessä tilassa. Alkuhaastattelun aikana valmentaja kartoittaa taustatiedot liikuntaharrastuksistasi ja aktiivisuudestasi sekä huomioi ammattisi vaatimukset, kuten istumisen määrän.

1. Haastattelussa käydään läpi myös tämänhetkiset ravintotottumuksesi, terveystilanteesi ja muut hyvinvointiisi vaikuttavat asiat. Voit myös kysellä valmentajalta kaikki mieltäsi askarruttavat kysymykset.

2. Näytetunnilla tutustut kaikkiin Fustra-harjoittelun peruselementteihin. Alkulämmittely valmistaa kehosi varsinaiseen treenausosioon. Samalla valmentaja voi kartoittaa sydän- ja verenkiertoelimistösi kunnon.

3. Seuraavaksi tehdään dynaamisia venyttelyjä, jotka kertovat kehosi liikkuvuudesta. Voimaliikkeet taas testaavat lihaksistosi tasapainoa ja paljastavat esimerkiksi puolierot. Lopuksi tehdään niin sanottuja core-liikkeitä, jotka kehittävät keskivartalon tukilihaksistoa.

4. Näytetunnin lopuksi keskustellaan siitä, miltä treeni tuntui ja miten se sujui. Valmentaja kertoo, mitkä ovat kehosi heikot kohdat ja mitkä taas ehdottomat vahvuudet. Sitten hän suosittelee sinulle sopivaa harjoittelupakettia.

Kun yhteiset tavoitteet ovat selvät, sovit seuraavat harjoituskerrat valmentajasi kanssa ja hyvinvointisi voi alkaa!

Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin!


Syötä kuvassa näkyvä koodi:
security code
Koodi (pienillä kirjaimilla):
reload
Lähetä

 

 

OTA YHTEYTTÄ

Elämäsi voi muuttua yhdellä puhelinsoitolla! Aloita kuntoremontti ja ota yhteyttä Obbin kannustaviin valmentajiin. Hyvinvointisi alkaa tästä!

Sotkamo
Antti Hartikainen

Puh: +358 40 747 6827
Email: antti.hartikainen@obbi.fi

Kajaani
Mikko Kervinen

Puh: +358 50 531 0186
Email: mikko.kervinen@obbi.fi

It's about lifestyle!

Haluatko tuntea olosi terveemmäksi ja saada elämääsi uutta virtaa?

Obbi Oy on vuonna 2013 perustettu hyvinvointiyritys, joka tarjoaa Fustra-valmennuksia yksityishenkilöille ja yritysasiakkaille Fustran synnyinseuduilla Kajaanissa ja Vuokatissa.

Kumppani, joka kannustaa sinut vaikka läpi harmaan kiven!

Obbi-valmentajien rehti ja sisukas asenne auttaa sinua muuttamaan elämäntapojasi pysyvästi. Innostamme sinut liikkumaan, syömään terveellisemmin ja pitämään parempaa huolta itsestäsi. Pian jaksat arjessa enemmän, kestät työn rasitukset paremmin ja saat elämääsi uutta virtaa!

Kannustavassa ilmapiirissä syntyy parempia tuloksia!