Kokemuksia

FUSTRASTA

 

Marja Karjalainen

Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

”Teen paljon käsitöitä kumarassa asennossa, ja minulla on ollut jo pitkään huono ryhti ja ongelmia nivelten kanssa. Kotijumppa ja ryhmäliikuntatunnit eivät ole auttaneet. Fustra kuitenkin vakuutti jo ensimmäisellä 10 tunnilla. Vaikka liikkeet ovat yksinkertaisia ja helppoja, haastavuutta tuo niiden oikea ajoitus, hengitysrytmi ja kehon eri osien hallinta.

Onneksi ohjaaja muistuttaa, kannustaa ja korjaa virheitä ystävällisesti. Hän myös vaikeuttaa liikkeitä edistymiseni tahtiin. Tavoitteenani on hyvä keskivartalon lihaskunto ja ryhti sekä harjoitusten hallinta niin hyvin, että voin tehdä niitä tehokkaasti kotona.”

Marja Karjalainen, eläkeläinen

Luettu 1838 kertaa
Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Maija Matero Timo Hakkarainen »


Syötä kuvassa näkyvä koodi:
security code
Koodi (pienillä kirjaimilla):
reload
Lähetä

 

 

OTA YHTEYTTÄ

Elämäsi voi muuttua yhdellä puhelinsoitolla! Aloita kuntoremontti ja ota yhteyttä Obbin kannustaviin valmentajiin. Hyvinvointisi alkaa tästä!

Sotkamo
Antti Hartikainen

Puh: +358 40 747 6827
Email: antti.hartikainen@obbi.fi

Kajaani
Mikko Kervinen

Puh: +358 50 531 0186
Email: mikko.kervinen@obbi.fi

It's about lifestyle!

Haluatko tuntea olosi terveemmäksi ja saada elämääsi uutta virtaa?

Obbi Oy on vuonna 2013 perustettu hyvinvointiyritys, joka tarjoaa Fustra-valmennuksia yksityishenkilöille ja yritysasiakkaille Fustran synnyinseuduilla Kajaanissa ja Vuokatissa.

Kumppani, joka kannustaa sinut vaikka läpi harmaan kiven!

Obbi-valmentajien rehti ja sisukas asenne auttaa sinua muuttamaan elämäntapojasi pysyvästi. Innostamme sinut liikkumaan, syömään terveellisemmin ja pitämään parempaa huolta itsestäsi. Pian jaksat arjessa enemmän, kestät työn rasitukset paremmin ja saat elämääsi uutta virtaa!

Kannustavassa ilmapiirissä syntyy parempia tuloksia!