Kokemuksia

FUSTRASTA

 

Timo Hakkarainen

Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

”Huonekalufirman omistajana istun paljon toimistossa, ja iän karttuessa huomasin, että voimat tuntuivat loppuvan jatkuvasti kesken. Kroppa oli jäykkä ja liikkuminen vaikeaa. Paino oli päässyt nousemaan pikkuhiljaa, ja vireystaso oli todella matalalla.

Koska lähtökuntoni oli huono, aloitin Fustran 100 tunnin paketilla, ja nyt olen aivan eri mies kuin vuosi sitten. Kehon ja mielen hyvinvointi on parantunut, vyötä on voinut lyhentää 10 sentillä ja paino on tippunut lähes 10 kiloa, vaikka lihasta on tullut lisää. Tavoitteenani on olla 60 vuotta täyttäessä samoissa mitoissa kuin 30-vuotiaana.”

Timo Hakkarainen, yrittäjä

Luettu 2120 kertaa
Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Marja Karjalainen


Syötä kuvassa näkyvä koodi:
security code
Koodi (pienillä kirjaimilla):
reload
Lähetä

 

 

OTA YHTEYTTÄ

Elämäsi voi muuttua yhdellä puhelinsoitolla! Aloita kuntoremontti ja ota yhteyttä Obbin kannustaviin valmentajiin. Hyvinvointisi alkaa tästä!

Sotkamo
Antti Hartikainen

Puh: +358 40 747 6827
Email: antti.hartikainen@obbi.fi

Kajaani
Mikko Kervinen

Puh: +358 50 531 0186
Email: mikko.kervinen@obbi.fi

It's about lifestyle!

Haluatko tuntea olosi terveemmäksi ja saada elämääsi uutta virtaa?

Obbi Oy on vuonna 2013 perustettu hyvinvointiyritys, joka tarjoaa Fustra-valmennuksia yksityishenkilöille ja yritysasiakkaille Fustran synnyinseuduilla Kajaanissa ja Vuokatissa.

Kumppani, joka kannustaa sinut vaikka läpi harmaan kiven!

Obbi-valmentajien rehti ja sisukas asenne auttaa sinua muuttamaan elämäntapojasi pysyvästi. Innostamme sinut liikkumaan, syömään terveellisemmin ja pitämään parempaa huolta itsestäsi. Pian jaksat arjessa enemmän, kestät työn rasitukset paremmin ja saat elämääsi uutta virtaa!

Kannustavassa ilmapiirissä syntyy parempia tuloksia!