Ammattilaiset palveluksessasi

obbi

 

Valmentajat

Fustra-valmentajat

Kaikki Obbin Fustra-valmentajat ovat liikunta- ja hyvinvointialan asiantuntijoita, kuten ammattivalmentajia, liikunnanohjaajia ja urheiluhierojia. He ovat saaneet myös Fustra-valmentajakoulutuksen.

Obbi-valmentajat eivät ole ainoastaan päteviä – meillä on myös rutkasti Obbifiilistä!

Kaikkia lisensioituja Fustra-saleja valvoo alan kattojärjestö Fustra Finland.


doksa

Mikko Korhonen

Mikko toimii Fustran yksilö- ja ryhmävalmentajana Kajaanissa. Hän näkee ihmiskehon mielenkiintoisena kokonaisuutena, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Työssä palkitsevinta on nähdä, miten asiakas huomaa osaavansa enemmän kuin uskoikaan ja ylittää omat odotuksensa. Parasta on, kun asiakas lähtee treenistä hyvällä fiiliksellä.

Mikolla on kilpaurheilutausta pesäpallossa ja takana yhteensä kahdeksan suomenmestaruutta pelaajana ja kaksi pelinjohtajana. Liikuntaharrastuksia riittää laidasta laitaan aina joogasta kuntosaliharjoitteluun, juoksemisesta tennikseen ja salibandystä hiihtoon.

Liikkuminen on Mikolle elämäntapa, joka antaa hyvää oloa ja fiilistä sekä mielelle että keholle. Koulutukseltaan Mikko on kasvatustieteiden maisteri ja tutkinnon suorittanut ammattivalmentaja.

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
044 265 1845

hartikainen

Antti Hartikainen

Antti on Obbin perustaja ja toimitusjohtaja, ja hän ohjaa myös Fustra-yksilövalmennuksia pääasiassa Sotkamossa. Urheiluhierojaksi valmistunut liikunta- ja hyvinvointialan moniottelija on erikoistunut Fustran Tyky- ja Golf® -valmennuksiin. Työssä palkitsee mahdollisuus parantaa ihmisten kokonaisvaltaista hyvinvointia ja elämäntapoja.

Antti on harrastanut liikuntaa monipuolisesti pienen ikänsä, ja erityisesti palloilulajit ovat lähellä sydäntä. Yläasteelle asti jääkiekko oli ykkössuosikki, mutta kun lukiossa piti valita kahden rakkaan lajin väliltä, pesäpallo veti pidemmän korren. Antti pelaakin pesäpalloa Sotkamon Jymyn superpesisjoukkueessa.

Anttia motivoi liikkumaan vapaa-ajalla henkinen ja fyysinen hyvä olo. Kun omasta kunnosta pitää huolta, jaksaa touhuta lastenkin kanssa enemmän ja pysyy toivon mukaan paremmassa kunnossa myös iän karttuessa.

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
040 747 6827

mikko kervinen

Mikko Kervinen

Mikko työskentelee Obbin Fustra-valmentajana Kajaanissa ja on lisäksi Kaukametsän opiston liikunnan tuntiopettaja. Hän on erikoistunut Fustran Tyky- ja Golf® -valmennuksiin, ravintovalmennukseen sekä kehonhallinta- ja liikkuvuusharjoitteluun. Työssä palkitsee yhdessä asetettujen tavoitteiden saavuttaminen.

Lenkkeily, kehonpainoharjoittelu sekä maila- ja pallopelit ovat aina olleet lähellä Mikon sydäntä. Mikkoa motivoi liikkumaan ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi ja oman ammatillisen osaamisen kehittäminen. Mikolla on yli puolen vuosikymmenen käytännönkokemus kunto- ja terveysliikunnan ohjaamisesta ja opettamisesta.

Keväällä 2013 Mikko valmistui Kajaanin ammattikorkeakoulusta liikunnanohjaajaksi. Koulutuksen aikana hän suoritti Vuokatissa syventävinä ammattiopintoina huippu-urheilijoiden talvilajien valmennuksen. Mikko on käynyt myös liikuntalääketieteen perusopinnot Kuopion yliopistossa ja Personal Trainer -koulutusputken.

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
050 531 0186

niiki2

Niiki Alakärppä

Niiki toimii Fustra-valmentajana Kajaanissa. Lisäksi hän ohjaa muita ryhmäliikuntatunteja. Niiki on erikoistunut Obbilla pienryhmävalmennuksiin ja niska-hartiaseudun ongelmien helpottamiseen. Palkitsevinta työssä on, kun asiakas pääsee eroon pitkään vaivanneista kiputiloista.

Niiki on liikkunut koko ikänsä ja ollut lapsesta asti innokas hiihtäjä. Fustran avulla hän pitää oman kehonsa joustavana ja vetreänä, jotta muut liikuntalajit ratsastuksesta lihaskuntoharjoitteluun ja polkujuoksuun sujuvat. Henkilökohtaisena tavoitteena on kehittyä juoksijana mahdollisimman nopeaksi ja vahvaksi. Liikkumaan motivoi esimerkiksi luonto.

Niiki on valmistunut ammattikorkeakoulusta liikunnanohjaajaksi ja opiskellut myös Personal Traineriksi, CrossFit-ohjaajaksi ja Fustra Personal Traineriksi. Suunnitelmissa on täydentäviä lisäkoulutuksia.

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
040 539 5878


John doe henkilosto

Niina Sippola

Niina työskentelee Obbin Fustra-valmentajana Sotkamossa. Lisäksi hän valmentaa Vuokatti-Ruka Urheiluakatemiassa ja Sotkamon Jymyn miesten superpesisjoukkueessa. Fustrassa Niina hyödyntää kattavaa liikunta-alan osaamistaan ja tietoja esimerkiksi ihmisen biomekaniikasta ja fysiologiasta. Työssä palkitsee asiakkaan kehittymisen seuraaminen ja ongelmakohtien, kuten kipujen, väheneminen.

Niina on harrastanut eri urheilulajeja laidasta laitaan koko ikänsä, ja liikkuminen on elämäntapa. Hän on pelannut muun muassa pesäpalloa pitkään ja saavuttanut useampia suomenmestaruusmitaleja. Liikkumaan kannustaa oman terveyden edistäminen.

Tietokonetekniikan insinööriksikin valmistunut Niina on käynyt Kuortaneen urheilulukion ja opiskellut liikuntabiologian laitoksella Jyväskylän yliopistossa. Hän on toiminut myös useita vuosia Jyväskylän yliopiston Vuokatin toimipisteen tutkimusapulaisena.

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
040 527 0853

John doe henkilosto

Juuso Nevalainen

Juuso työskentelee Obbin Fustra-valmentajana Sotkamossa. Sosiaalisena ja positiivisena kaverina hän nauttii suuresti työstään ihmisten kanssa. Palkitsevinta on pystyä yhdistämään kaksi rakkainta asiaa: ihmisten auttaminen ja liikunta.

Monipuolinen urheilutausta tuo Fustra-valmentajan työhön syvyyttä ja erikoisosaamista. Juusolle rakkaimpia liikuntamuotoja ovat palloilulajit ja kuntosaliharjoittelu. Liikkumaan motivoi omasta terveydestä ja fyysisestä kunnosta huolehtiminen.

Koulutukseltaan Juuso on liikuntaneuvoja ja Personal Trainer.

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
040 848 8732

 

 

OTA YHTEYTTÄ

Elämäsi voi muuttua yhdellä puhelinsoitolla! Aloita kuntoremontti ja ota yhteyttä Obbin kannustaviin valmentajiin. Hyvinvointisi alkaa tästä!

Sotkamo
Antti Hartikainen

Puh: +358 40 747 6827
Email: antti.hartikainen@obbi.fi

Kajaani
Mikko Kervinen

Puh: +358 50 531 0186
Email: mikko.kervinen@obbi.fi

It's about lifestyle!

Haluatko tuntea olosi terveemmäksi ja saada elämääsi uutta virtaa?

Obbi Oy on vuonna 2013 perustettu hyvinvointiyritys, joka tarjoaa Fustra-valmennuksia yksityishenkilöille ja yritysasiakkaille Fustran synnyinseuduilla Kajaanissa ja Vuokatissa.

Kumppani, joka kannustaa sinut vaikka läpi harmaan kiven!

Obbi-valmentajien rehti ja sisukas asenne auttaa sinua muuttamaan elämäntapojasi pysyvästi. Innostamme sinut liikkumaan, syömään terveellisemmin ja pitämään parempaa huolta itsestäsi. Pian jaksat arjessa enemmän, kestät työn rasitukset paremmin ja saat elämääsi uutta virtaa!

Kannustavassa ilmapiirissä syntyy parempia tuloksia!